Att bygga nytt hus

Nytt hus nya möjligheter!

Att bygga hus handlar om att förverkliga visioner och att infria drömmar. Vi på Smarta Hem i Sverige AB hjälper våra kunder att nå sitt mål, det gäller hela kedjan från att visualisera kundens idé till att kunna lämna över nyckeln till det färdiga huset. Att bygga hus innefattar allt från ritningar och planlösningar till interiöra och exteriöra tillval. När du bygger med oss som hustillverkare vill vi att du ska få så mycket som möjligt för pengarna.

Konstruktion, produktion och montering Med målet att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus med oss på Smarta Hem, gäller det att du ska kunna välja att bygga olika husmodeller. När det kommer till de olika husmodellerna har vi tänkt på allt, in i minsta detalj. Konstruktionen, produktionen och monteringen, med alltifrån familjevänliga planlösningar till vitvaror som är energisnåla.

Vikten av en bra grund Grunden till ett bra och hållbart hus är just grunden. Se därför till att välja en av marknadens typgodkända Isolergrund och en auktoriserad entreprenör via Isolergrund. Att lägga pengarna på rätt ställe är verkligen a och o vid ett nytt husbygge. Ditt hus ska stå pall för alla väder i många år framöver.

Att bygga ett prisvärt och smart hus - vi hjälper dig hela vägen Se ditt framtida kvadratsmarta och prisvärda hus ta form med oss. Under hela er byggprocess är vi med dig och delar flitigt med oss av viktiga tips och råd för att leverera bästa tänkbara slutresultat. Hur du sedan sätter din egen prägel på huset är upp till dig. Ett sparsamt sätt utöver att välja oss på Smarta Hem som hustillverkare är att måla, tapetsera, sätta lister och lägga golv på egen hand. Det kan få dig att spara flera tusen tals kronor.

1

Tomten

För att kunna bygga ett hus måste du ha en tomt. Vi kan här erbjuda dig tomter i fantastiska lägen.
2

Planlösning

Hur vill du ha ditt hus? Till oss kommer du med en skiss eller så berättar du hur du vill ha ditt drömhus. Vi hjälper dig att utforma planlösningen. Hos oss kan du även få hjälp av en arkitekt för att diskutera olika lösningar och nå fram till det optimal
3

Bygglov

När du vet vilket hus vill du ha så är det dags att söka bygglov hos byggnadsnämnden i din kommun. I bygglovsansökan ska det dels finnas en beskrivning av placeringen av huset på tomten och dels en ritning på själva huset. Vi hjälper dig i bygglovsprocess
4

Kök

Vi svenskar älskar verkligen våra kök. Förmodligen är köket det rum där vi tillbringar allra mest tid i hemmet. Det är med andra ord inte förvånande att det också är det mest påkostade rummet i nybyggda hus. Att välja kök är därför en viktig punkt. Ta där
5

Badrum

Här finns också mycket att ta ställning till, exempelvis allt från val av kakel och badrumsmöbler till dusch och badkar.
6

Belysning

Planera belysningen. Undvik långa kabeldragningar och ge möjlighet till smart takbelysning, trappbelysning och dolda ljusfästen. Stämningsskapande ljus bidrar starkt till en hög trivsel i ditt nya hus.
7

Byggnation & besiktning

När du gjort dina val så skrivs kontrakt. Material beställs av underleverantörerna och vi kan börja bygga ditt drömhus. Under byggtiden kan du följa hur huset tar form och har en kontinuerlig dialog med oss. När huset sedan är klart görs en kontrollbesikt
8

Inflyttning

Så äntligen är det dags för inflyttning! Huset står klart och vi kan med stolthet ge husnyckeln i din hand. Husdrömmen är förverkligad.