Välkomna till smarta hem i sverige!

Rejäla, kvalitativa och energisnåla lösvirkeshus

Smarta Hem i Sverige AB bildades 2014 i Växjö och är idag en av regionens snabbast växande hustillverkare. Smarta Hem i Sverige är specialiserade på arkitektritade lösvirkeshus med hög trivsel och energieffektiva lösningar. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att förverkliga sitt unika drömhus. 

Kom till oss

Kom till oss och berätta eller skissa hur du vill ha ditt drömhus så jobbar vi tillsammans fram den optimala husmodellen. Vi skräddarsyr huset helt efter dina önskemål utan extra kostnader. Här finns möjligheter till såväl speciallösningar med stora möjligheter att göra tillval. Utifrån dina önskemål tar vi fram ett fast pris på ditt nyckelfärdiga hus. 

Varför just lösvirkeshus?

Lösvirkeshus har mängder med fördelar. Framför allt blir det gedigna hus med rejäl stomme som garanterar såväl kvalité och funktion som hög trivselfaktor. 

Energisnåla lösningar!

Att slösa med energi är dumt både för miljön och ekonomin. Vi bygger välisolerade och energisnåla konstruktioner, bland annat med dubbla köldbryggor och kompakt väggisolering. Resultatet är kostnadseffektiva hus som både är miljöanpassade och energismarta!