Nyckelfärdigt hus

Våra inflyttningsklara hus även kallade nyckelfärdiga hus är en helhetslösning där allt ingår. Hos oss på Smarta Hem i Växjö har du alla möjligheter att vara med och påverka utformningen av ditt drömhus. Utefter dina behov och önskemål kan vi anpassa din husmodell, såväl exteriört och interiört. De alla valmöjligheterna och oändliga variationerna i vårt sortiment gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt nyckelfärdiga hus.

Bygg ditt unika hus med hjärtat
Innan ni påbörjar ett husbygge är ett av våra främsta råd att titta runt på olika hus som får hjärtat att klappa lite extra. Det är bra att lite riktlinjer och någonting att utgå ifrån när skissen för ert framtida drömhus ska ta form. Den slutgiltiga skissen kommer sedan visa en helhetslösning som är anpassad för er tomt, familjesituation och ekonomi, där ni fått välja ut tak, fasad, balkong, entré och andra viktiga detaljer.

Optimera ert husbygge
Det är mycket att tänka på vid ett husbygge. Förstorar ni köket blir kanske vardagsrummet mindre, går det då att röra sig fritt även när rummet är möblerat? Lägg därför stor vikt vid er skiss. Enklare små förändringar kan leda till stora konsekvenser på andra håll i huset. För att optimera det hela skulle vi även rekommendera att välja en praktisk interiör i kombination med proportionerlig exteriör. Tänk några år framåt i tiden, hur ser era behov ut då?

Smarta Hems kundanpassade nyckelfärdiga hus – en smidig affär
Alla familjer är olika, därav behöver hus också byggas olika. Hos oss är det fullt möjligt att bygga sitt unika nyckelfärdiga hus, till konkurrenskraftigt pris. Utifrån våra ursprungliga husmodeller finns alla möjligheter att ni kan skapa er alldeles egen modell som grundas på en planlösning och detaljer anpassade efter era önskemål och behov. Tveka inte att höra av er till någon av våra skickliga arkitekter på Smarta Hem för personliga tips och viktig vägledning!